+- +-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Stats ezBlock

Members
Total Members: 122092
Latest: nerdymunchkin
New This Month: 1501
New This Week: 86
New Today: 86
Stats
Total Posts: 137900
Total Topics: 9426
Most Online Today: 80
Most Online Ever: 384
(April 15, 2017, 01:09:12 am)
Users Online
Members: 3
Guests: 45
Total: 48

Author Topic: script call failed  (Read 239 times)

901.currie

  • Badeesh
  • **
  • Posts: 87
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • follow my new tumblr!
script call failed
« on: May 20, 2017, 01:40:20 pm »
so i downloaded a few mirrors but every time i try to place them it always says "script call failed" and idk why. has this ever happened to anyone else? if so how did you fix it?

Share on Facebook Share on Twitter


Ms. Shannon If You're Nasty

  • Hooba Noobie
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +10/-0
  • I'm not an adult, but I play one on TV.
  • Location: San Myshuno
    • View Profile
Re: script call failed
« Reply #1 on: May 20, 2017, 02:08:11 pm »
Sims4Studio has a batchfix for mirrors and lights. There was an update a ways back that broke mirrors and lights and a few other things, so S4S put together some batch fixes to repair the CC.
I make pretties sometimes. Check it out!

melaninsunshine

  • Jowlenin
  • ****
  • Posts: 288
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: script call failed
« Reply #2 on: May 20, 2017, 02:33:46 pm »
so i downloaded a few mirrors but every time i try to place them it always says "script call failed" and idk why. has this ever happened to anyone else? if so how did you fix it?

theres a thread open for this one, what you have to do is open sims 4 studio -- tools -- then batch fix -- and then you should see cc tuning lights // cc tuning mirrors run the fix
Useful Useful x 2 View List

sammydynamite

  • Badeesh
  • **
  • Posts: 132
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: script call failed
« Reply #3 on: May 20, 2017, 07:43:25 pm »
so i downloaded a few mirrors but every time i try to place them it always says "script call failed" and idk why. has this ever happened to anyone else? if so how did you fix it?

theres a thread open for this one, what you have to do is open sims 4 studio -- tools -- then batch fix -- and then you should see cc tuning lights // cc tuning mirrors run the fix



Thank you! ive been wondering how to fix this!

xxXuerixx

  • Sul Sul
  • *
  • Posts: 35
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: script call failed
« Reply #4 on: May 20, 2017, 11:42:47 pm »
That has happened to me

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
20 Replies
308 Views
Last post July 16, 2017, 02:00:54 pm
by MrsRoberts70
4 Replies
148 Views
Last post May 21, 2017, 10:40:04 am
by Ergotful
5 Replies
194 Views
Last post July 13, 2017, 06:53:59 am
by 444
2 Replies
550 Views
Last post February 04, 2018, 04:43:00 pm
by ash2flyy
0 Replies
84 Views
Last post August 04, 2019, 04:16:43 am
by LayaaaPimpin

+-Recent Topics

MOVED: urban sims by Ebonixsims
August 14, 2019, 05:49:57 am

Broken mods or cc by jussspoca
August 12, 2019, 10:37:09 pm

Skin details won't stay by Couture Simmer
August 12, 2019, 07:11:42 am

HELP PLEASE! by dsofiasc30
August 04, 2019, 07:48:57 am

Script Call Failed..? by LayaaaPimpin
August 04, 2019, 04:16:43 am

HELPPP by charispickett
July 27, 2019, 04:45:31 pm

OTC CC Vault - 08/31/17 !!!UPDATE: INDEFINITE HIATUS + FULL RELEASE OF ALL CC IN SIMFILESHARE FOLDER by opulentteacakes
July 27, 2019, 10:50:36 am

MC Command Help Please by Abdul19591
July 26, 2019, 07:52:04 am

Hello!! Does anyone know what happened to spectacledchic-sims4? by ToddianGirl21
July 23, 2019, 07:08:26 am

is Andrews pose player working for y'all? by SeraMoon91
July 17, 2019, 05:31:41 pm