+- +-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Stats ezBlock

Members
Total Members: 86490
Latest: RinkyDinkyPInky
New This Month: 1874
New This Week: 269
New Today: 81
Stats
Total Posts: 136010
Total Topics: 8847
Most Online Today: 87
Most Online Ever: 384
(April 15, 2017, 01:09:12 am)
Users Online
Members: 13
Guests: 34
Total: 47

Author Topic: script call failed  (Read 120 times)

901.currie

  • Badeesh
  • **
  • Posts: 87
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • follow my new tumblr!
script call failed
« on: May 20, 2017, 01:40:20 pm »
so i downloaded a few mirrors but every time i try to place them it always says "script call failed" and idk why. has this ever happened to anyone else? if so how did you fix it?

Social Buttons


Ms. Shannon If You're Nasty

  • Hooba Noobie
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +10/-0
  • I'm not an adult, but I play one on TV.
  • Location: San Myshuno
    • View Profile
Re: script call failed
« Reply #1 on: May 20, 2017, 02:08:11 pm »
Sims4Studio has a batchfix for mirrors and lights. There was an update a ways back that broke mirrors and lights and a few other things, so S4S put together some batch fixes to repair the CC.
I make pretties sometimes. Check it out!

melaninsunshine

  • Jowlenin
  • ****
  • Posts: 282
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: script call failed
« Reply #2 on: May 20, 2017, 02:33:46 pm »
so i downloaded a few mirrors but every time i try to place them it always says "script call failed" and idk why. has this ever happened to anyone else? if so how did you fix it?

theres a thread open for this one, what you have to do is open sims 4 studio -- tools -- then batch fix -- and then you should see cc tuning lights // cc tuning mirrors run the fix
Useful Useful x 2 View List

sammydynamite

  • Badeesh
  • **
  • Posts: 132
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: script call failed
« Reply #3 on: May 20, 2017, 07:43:25 pm »
so i downloaded a few mirrors but every time i try to place them it always says "script call failed" and idk why. has this ever happened to anyone else? if so how did you fix it?

theres a thread open for this one, what you have to do is open sims 4 studio -- tools -- then batch fix -- and then you should see cc tuning lights // cc tuning mirrors run the fix



Thank you! ive been wondering how to fix this!

xxXuerixx

  • Sul Sul
  • *
  • Posts: 35
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: script call failed
« Reply #4 on: May 20, 2017, 11:42:47 pm »
That has happened to me

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
20 Replies
217 Views
Last post July 16, 2017, 02:00:54 pm
by MrsRoberts70
4 Replies
86 Views
Last post May 21, 2017, 10:40:04 am
by Ergotful
5 Replies
131 Views
Last post July 13, 2017, 06:53:59 am
by 444
2 Replies
87 Views
Last post January 06, 2018, 01:41:23 pm
by Mtbri_
2 Replies
298 Views
Last post February 04, 2018, 04:43:00 pm
by ash2flyy

+-Recent Topics

Please help me I'm so lost by moonz
Today at 08:24:57 am

Not sure if this belongs here but question???? by Avani Kimura
October 17, 2018, 05:44:34 pm

Help me please. I'm new to the Sims and I need help. by Inuyato
October 14, 2018, 08:11:58 pm

I CANT SAVE MY SIMS TO MY LIBRARY by easybreezybeautifulsims4
October 14, 2018, 02:02:33 am

Patch by eriadavis14
October 12, 2018, 01:04:46 pm

how to place cc filled houses on lots by Soos
October 09, 2018, 02:08:32 pm

Pregnancy Body by Savannahpaigebruner
October 08, 2018, 01:22:59 am

Sims 4 Create A Sim Demo by JordiHoyle
October 04, 2018, 11:12:59 pm

Can any one help me test my hourglass body preset? by lolafalana
September 28, 2018, 10:41:44 pm

Sim Time by Honeylove210
September 22, 2018, 01:25:29 am