+- +-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Stats ezBlock

Members
Total Members: 129396
Latest: Simmer443302
New This Month: 927
New This Week: 90
New Today: 90
Stats
Total Posts: 138236
Total Topics: 9530
Most Online Today: 76
Most Online Ever: 726
(December 07, 2019, 12:42:33 pm)
Users Online
Members: 14
Guests: 48
Total: 62

Author Topic: script call failed  (Read 400 times)

901.currie

  • Badeesh
  • **
  • Posts: 87
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • follow my new tumblr!
script call failed
« on: May 20, 2017, 01:40:20 pm »
so i downloaded a few mirrors but every time i try to place them it always says "script call failed" and idk why. has this ever happened to anyone else? if so how did you fix it?

Share on Facebook Share on Twitter


Ms. Shannon If You're Nasty

  • Hooba Noobie
  • ***
  • Posts: 239
  • Karma: +10/-0
  • I'm not an adult, but I play one on TV.
  • Location: San Myshuno
    • View Profile
Re: script call failed
« Reply #1 on: May 20, 2017, 02:08:11 pm »
Sims4Studio has a batchfix for mirrors and lights. There was an update a ways back that broke mirrors and lights and a few other things, so S4S put together some batch fixes to repair the CC.
I make pretties sometimes. Check it out!

melaninsunshine

  • Jowlenin
  • ****
  • Posts: 288
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
Re: script call failed
« Reply #2 on: May 20, 2017, 02:33:46 pm »
so i downloaded a few mirrors but every time i try to place them it always says "script call failed" and idk why. has this ever happened to anyone else? if so how did you fix it?

theres a thread open for this one, what you have to do is open sims 4 studio -- tools -- then batch fix -- and then you should see cc tuning lights // cc tuning mirrors run the fix
Useful Useful x 2 View List

sammydynamite

  • Badeesh
  • **
  • Posts: 132
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: script call failed
« Reply #3 on: May 20, 2017, 07:43:25 pm »
so i downloaded a few mirrors but every time i try to place them it always says "script call failed" and idk why. has this ever happened to anyone else? if so how did you fix it?

theres a thread open for this one, what you have to do is open sims 4 studio -- tools -- then batch fix -- and then you should see cc tuning lights // cc tuning mirrors run the fix



Thank you! ive been wondering how to fix this!

xxXuerixx

  • Sul Sul
  • *
  • Posts: 35
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: script call failed
« Reply #4 on: May 20, 2017, 11:42:47 pm »
That has happened to me

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
20 Replies
818 Views
Last post July 16, 2017, 02:00:54 pm
by MrsRoberts70
4 Replies
303 Views
Last post May 21, 2017, 10:40:04 am
by Ergotful
5 Replies
386 Views
Last post July 13, 2017, 06:53:59 am
by 444
2 Replies
682 Views
Last post February 04, 2018, 04:43:00 pm
by ash2flyy
1 Replies
3497 Views
Last post November 13, 2019, 10:04:36 am
by beautyfacee

+-Recent Topics

Wicked Whims Floating Male Privates/Tongue? by p_xclamationmark
December 08, 2019, 01:51:05 am

HELP ME PLZ by Poetriss
December 07, 2019, 10:14:44 pm

Having Game Or Computer Problems? Join This FB Group! by Jay_berry15
December 07, 2019, 08:17:29 pm

University Roomates HELPPP by vjh115
December 06, 2019, 11:45:24 am

Kijiko Eyelashes by LovelyLisa
December 01, 2019, 12:20:30 am

Malware/System Cleaning by wartedhalo
November 30, 2019, 10:31:49 pm

Converting IMVU hairs to my game. by FlashingDash
November 29, 2019, 01:01:27 am

Selfie overrides and baby shower mod by devixnt
November 26, 2019, 07:42:32 pm

Sims canít pick jobs: they just reset by raffalwaffle
November 24, 2019, 03:19:04 pm

Gaming Laptop Suggestions by vjh115
November 19, 2019, 11:13:17 pm