The Black Simmer

General Category => HELP ME! => Topic started by: StarrSha_88 on June 26, 2019, 06:02:09 pm

Title: Help with Xmiramira's Melanin Pack
Post by: StarrSha_88 on June 26, 2019, 06:02:09 pm
So I am not sure what could have changed. I haven't played my game in a minute but I bought Strangerville and the island Living during the last sale. I noticed that all of the tones I have from the melanin pack work fine besides the lighter colors. I am not sure what the heck is going on but my sims looking like they rolled around in a tub full of chicken grease. Lol it is affecting them from the hair to the toes. They just look mad shiny and when i zoom in they have like these white or silver checker patterns on them. Idk its mad weird. I updated my content and my game as well as origin. I am doing a game repair now for the second time but has anyone else noticed this? its not even happening with all of the tones, just a few.
Title: Re: Help with Xmiramira's Melanin Pack
Post by: prettii,swayy on June 28, 2019, 12:47:18 pm
mines doing the exact same thing from th skin details, If anyone can please tel us how to fix this issue
Title: Re: Help with Xmiramira's Melanin Pack
Post by: Abdul19591 on June 28, 2019, 03:52:02 pm
 I recently deleted all of my cc and mods from my folder, and then re-loaded them from scratch. I've noticed the spots on the hair menu but it never shows up in my game. I use the melanin pack and it works fine. However, b4 you delete something and re-load it you might to tweak the graphics. At the very least the "sim graphics" have to be on it's highest level. The other ones can be tweaked btw off and high. I hope this helps. As Salaam U Alaikum
Title: Re: Help with Xmiramira's Melanin Pack
Post by: StarrSha_88 on June 28, 2019, 08:24:03 pm
I recently deleted all of my cc and mods from my folder, and then re-loaded them from scratch. I've noticed the spots on the hair menu but it never shows up in my game. I use the melanin pack and it works fine. However, b4 you delete something and re-load it you might to tweak the graphics. At the very least the "sim graphics" have to be on it's highest level. The other ones can be tweaked btw off and high. I hope this helps. As Salaam U Alaikum


Thanks I didn't even think about adjusting the graphics. I am going to try that out along with re loading my cc a little at a time. I will keep you guys updated.
Title: Re: Help with Xmiramira's Melanin Pack
Post by: prettii,swayy on June 30, 2019, 09:28:43 am
I tweaked around with my graphic settings and it worked