The Black Simmer

General Category => HELP ME! => Topic started by: Queeniesims on April 18, 2017, 08:39:35 am

Title: Reshade 3.0
Post by: Queeniesims on April 18, 2017, 08:39:35 am
Reshade effects will not open when I press shift+F2. I put everything in my game bin open game it loads then I try to open reshade and... nothing.  Anybody else have this problem know how to fix it?
Title: Re: Reshade 3.0
Post by: Michaelcorz on April 18, 2017, 09:42:41 am
idk just tryna he;lp but did they change the way you install reshade? i have 2.0 i think and you put it in the program files  and thats how it worked for me it didnt open up anything.
Title: Re: Reshade 3.0
Post by: Queeniesims on April 18, 2017, 09:44:49 pm
I was gonna try downloading reshade 2.0. But I no longer see it's download but I believe from the video I watched she said it was the same way she downloaded 2.0. Did 2.0. Not have to press shift+F2 it just automatically applies the effects?
Title: Re: Reshade 3.0
Post by: Michaelcorz on April 18, 2017, 09:57:34 pm
yeah its auromatic but you have to have the edge moothing setting on med or low i think
Title: Re: Reshade 3.0
Post by: Queeniesims on April 19, 2017, 08:58:56 am
I will try doing 2.0 and see if it works then only thing is I wanted to create my own effect.